torsdag 24. mars 2011

Nytt bursdagskort

Et familiemedlem fyller 60 år, så da må det jo lages et lite kort :)

Kortet ble et uttrekksbart tagkort. Utenpå har jeg pyntet med blant annet en tegning hun har tegnet selv, av sin mor (min mormor).

Denne gangen har jeg valgt å sensurere hilsenen  jeg har skrevet på kortet. Stemplene som er brukt er fra kreativ hobby, mens stempelputene er fremdeles Tim Holtz sine distress. Sjablongen som er brukt for å få frem swirvler på fremsiden er en maske også fra Tim Holtz.

søndag 20. mars 2011

Bursdagskort

Ble et lite kort i dag også. Et bursdagskort til ei venninne som snart fyller år. Kortet inneholder to sjokolader, som hun kan kose seg med :)

tirsdag 15. mars 2011

Nok et telyskort

Jeg har laget nok et telyskort. Denne gangen litt anderledes enn de andre. 

Jeg har brukt akvarellpapir, og Distress Ink puter (Forest Mos, Faded Jeans og Vintage Photo)


Kortet kan åpnes, og inneholder 6 telys. Jeg liker telysene man får kjøpt hos nille, for disse har blanke gjennomsiktige kopper, istedet for aluminium. Ser litt finere ut syns jeg.


Bak telysene har jeg malt et stempeltrykk fra Sara Kay. Jeg syns de er så nydelige :)

søndag 13. mars 2011

Skisseutfordring

For første gang har jeg prøvd meg på en skisseutfordring. Utfordringen ligger hos Scrappekammeret. Jeg har aldri brukt skisser før, men fikk ordentlig sansen for det. Jeg lager jo svært lite LOer, så jeg har valgt å lage et kort.
Her er mitt bidrag:


Jeg har valgt å lage en eske som fungerer som en ramme inne i kortet. Inni esken har jeg malt to stempler fra Sara Kay. Esken kan åpnes og fylles med sjokolade. Ellers fikk dette også en litt stilig 3-D effekt.

Jeg har brukt Distress Ink for å lage bakgrunnene. Hovedsaklig har jeg brukt fargene Forest Moss og Victorian Velvet. 

mandag 7. mars 2011

GaveposeSkal på lunchbesøk hos ei venninne i morgen, som jeg ikke har sett på lange tider. Så fant ut at jeg ville ha med meg en liten sak. Jeg har laget en gavepose som jeg skal fylle med litt god sjokolade. Arket er vanlig akvarellark, som jeg har laget som et mønsterark/bakgrunnsark. Jeg har brukt distress ink Peeled Paint, Victorian Velvet og Aged Mahogny. Jeg syns ikke fargene fløt nok, så jeg brukte en pippette til å tilsette mer vann. Dette ga en skikkelig stilig effekt.
søndag 6. mars 2011

Fargekart til distress reinker

Ryddet litt i sakene mine i dag, og fant ut at det er vanskelig å holde styr på hvordan alle fargene på reinkene mine er. Så jeg lagde meg et lite fargekart... 

ATC - lek med bakgrunner!

I dag har jeg lekt meg med forskjellige bakgrunner. Jeg liker veldig godt å bruke ATCkort til dette. 

På denne første har jeg brukt gesso, og en plasmatte som kjæresten min hadde liggende. Den laget fine striper av gessoen. Jeg har etterpå sprayet på med Distress ink Victorian Velvet og Forest Moss

På denne serien har jeg brukt 3 forskjellige farger. Spiced Marmalade i midten, Faded Jeans øverst og Forest Moss nederst. Etterpå har jeg stemplet med et tre, før jeg har dryppet vann rundt på kortet.
            
På denne serien har jeg først stemplet med gesso i bunnen, etterpå har jeg sprayet med 3 forskjellige grønnfarger. Bundled Sage, Foreset Moss og Old Paper. Jeg har tørket med emobssingpistol.Kurs hos Kreativ hobby

I går var jeg på kurs hos Kreativ Hobby. Temaet på kurset var "lag bakgrunner og pynt på med Distress Ink"På denne har jeg brukt noen grønnfarger som jeg har sprayet på et akvarell ark med minimistere. Etterpå har jeg lagt plastfolie over - det er plastfolien som gir det "marmorerte" uttrykket. Viktig å ikke ta av plastfolien før alt har tørket ordentlig.


Her har jeg først stemplet med gesso før jeg har brukt de samme grønnfargene som bakgrunnen over. Når blekket tørker, kommer gessoen frem som hvit.


På et glossy papir har jeg sprayet med blåfarger før jeg dryppet over noen dråper med sitronsaft.


Min første LO!

Jeg har laget min aller første LO!


Jeg har kalt LOen  for Butterflies, pga sommerfuglene på ATCkorta som jeg har brukt som motiv.

Bakgrunnen med et tre, ble laget på kurs hos Kreativ Hobby i går.
Bakgrunnen på ATCkortene er laget med Gesso og distress ink. Jeg har lagt på gesso på kortet først, før jeg har sprayet på med Distress Ink Victorian Velvet og Tattered Rose. Etterpå har jeg brukt et sommerfuglstempel fra kreativ Hobby.

Tilslutt har jeg sydd rundt hele kanten, desverre syns ikke dette så godt på bildet.