onsdag 27. april 2011

Bestillingskort

Fikk en forespørsel om jeg kunne lage et kort til en gutt som sto konfirmasjon. Det skulle være en eske, som han kunne ha minnepenner eller minnekort eller noe sånt i etterpå. Valget falt på en bok.

Denne gangen har jeg faktisk ikke rørt Distressene mine, hverken reinkene eller putene. Det er helt stempelfritt. Men til gjengjeld var jeg dessverre nødt til å ty til mønsterark. Det var vanskelig å få til slikt som gresset uten å bruke kjøpte ark. Fotballene er også fra et kjøpeark. Under fotballene på fremsiden har jeg brukt knapper. Dette fikk en litt annen 3D-effekt, enn ved bruk av 3D-puter, siden jeg kunne velge forskjellige størrelser på knappene. Ellers er alt jeg har brukt fra Panduro Hobby. Både mønsterark og kartong. Det som er skrevet, er skrevet for hånd. Kortet holdes sammen av en klaff med magnet.




tirsdag 26. april 2011

Min første bok!

Har laget et bokkort i dag. Jeg er med denne med på utfordringen hos ScrappeHuset: Nytelse 
Jeg har valgt å lage en "bok" som kan fylles med sjokolade og kaffe, det å kunne sette seg med en god bok og en god kopp kaffe med litt sjokolade til er for meg nytelse. Man må huske, som stemplet på siden sier, å nyte dagen!
Jeg har brukt ark og bling fra Panduro Hobby, stempler fra Kreativ Hobby, mens blomstene er fra litt foskjellige steder. Den store gule blomsten i midten har jeg laget selv. Mønsterarkene er laget selv, det samme er også bokstavene. Båndet som holder boken sammen, er fra restekassa til mammaen til samboern min. 
Esken skal etterhvert fylles med sjokolade og gis til en god venninne :)



mandag 25. april 2011

Teposedispenser!

Jeg så teposedispenser på en av bloggene jeg har besøkt (husker ikke hvor:( ) for en stund siden. Ble litt inspirert av dette, så jeg laget en. 

I denne har jeg gessoen blitt brukt flittig. Den er brukt på kantene på panelene, oppå topplokket, og på stemplene som er brukt på forsiden.
Panelene og bakgrunnen har jeg laget med Tim Holtz sine Distress Refill (Forest moss og victorian velvet).
Stemplene er fra Kreativ hobby.
De røde ribbonbåndene er fra Panduro Hobby, mens resten av båndene og blondene har jeg fått av mammaen til samboern min. Det nederste båndet er satt sammen med rødt ribbon fra Panduro. Enkelte av elementene trodde jeg aldri at jeg skulle få brukt, og har vært i "vurderer kast" lenge. Moralen er: Ikke kast noe!

Dette er også mitt bidrag til Scrappekammerets Utfordring: Alt er tillatt!








tirsdag 19. april 2011

Doruller og resteark

Av og til må man bare bruke opp rester... Jeg fant noen doruller, og da jeg leita litt i papirkassa mi, fant jeg jaggu noen mønsterark også. Det er leftovers fra da lillesøster var hos meg. Vanligvis har jo ikke jeg mønsterark i hus. Men litt økonomisk er jeg jo, jeg KASTER jo ikke slike ting - det koster tross alt en 10'er pr ark.

Så da ble det en slags bursdagskalender.

Jeg har brukt både mønsterark og kartong fra panduro hobby. Ellers har jeg igrunn kun brukt en tusj til å skrive med. Samt litt blonder som jeg har fått av svigermor.



I bunnen er det mulighet til å dra ut et ark, der jeg skal skrive på hvem som har bursdag i den aktuelle måneden.


mandag 18. april 2011

3 nye ATCkort

Fikk litt inspirasjon i dag til noen ATCkort, så her er en liten serie fra meg i dag

Jeg har tatt utgangspunkt i det nye bakgrunnstempelet fra Kreativ Hobby, og blondepapir fra Panduro Hobby. Jeg har brukt Distress Vintage Photo, Old Paper og Forest Moss. På det første kortet har jeg brukt blondepapiret i hvitt. På det neste har jeg brukt blondepapiret som en maske, og sprayet over med Forest Moss i minimister. Dette blondepapiret har jeg brukt på det 3. kortet.


søndag 17. april 2011

Søsterkveld

Endelig på ordentlig nett igjen, og jeg kan legge ut noen bilder av noen kort jeg laget sammen med min lillesøster, da hun var på besøk i forrige uke. Hun trengte en liten avveksling, og vi hadde en liten scrappe/kortkveld.
Jeg laget 3 kort denne kvelden, i 3 forskjellige formater.

Dette første kortet er et 3" x 3" kort. Helt perfekt format egentlig. Lite, men likevel mye kreativitet, samt at de er geniale til å ha liggende når man skal ha et lite kort til en blomst for eksempel.

Her har jeg brukt kartong fra panduro til selve kortet, og akvarellpapir til dekoreringen. Jeg har brukt et bakgrunnstempel jeg har blitt veldig glad i, som består av noen blomster, noen noter og litt tekst. Har brukt Tim Holtz sin "old paper" til bakgrunnstemplet, mens jeg har brukt blendingtool med "Forest Moss". Etterpå har jeg brukt "Forest Moss" på stempeltrykket. Dette er et stempeltrykk fra Panduro. Pynten på toppen er også fra Panduro.




Dette andre kortet er et vanlig 15" x 15" kort. Jeg har også her brukt kartong fra panduro og akvarellpapir. Bakgrunnen er laget av et helt nytt bakgrunnsstempel fra Kreativ Hobby. Det lager "dotter", og jeg forelsket meg i det med én gang. Jeg har brukt Tim Holtz sin "Vintage Photo" både på stempeltrykket og med blending tool etterpå. 
Selve motivet er også et nytt stempel fra Kreativ Hobby. Det er egentlig et bakgrunnstempel, men jeg syns det fungerte like fint som et motivstempel. Tag'en har 2 stempler fra Kreativ Hobby, en swirl og en med teksen "Gode venner forlenger livet".



Baksiden av kortet har jeg kun hatt bakgrunnstempel. Jeg syns liksom ikke det trenger noe mer på baksiden.




Det siste kortet har et 3" x 6" format. Dette er et format jeg syns er veldig spennende. Man må tenke litt mer igjennom hva man skal ha på kortet, og hvordan, for man har begrenset med plass, samtidig som man ikke ønsker for mye tomrom. Jeg har valgt å bruke det nye stemplet fra kreativ hobby her også, som bakgrunn. Hovedmotivet mitt ble en tag, med litt blonder, bling og en sommerfugl.






torsdag 14. april 2011

Flytting, lite tid og mobilt bredbånd

Ei venninne av meg sendte meg følgende melding på msn i dag "bloggen din har vært død i overkant lenge nå?"
ja... den har igrunn det... men det er en grunn til det - jeg har flyttet. Fra leilighet til hus, og esker og ting på 3 steder som skal flyttes inn én plass. Sånt tar tid... så da har det blitt lite scrapping og kortlaging.

Fikk laget litt i går, da jeg hadde lillesøster på besøk og vi hadde en kortkveld :)
Men foreløpig har jeg bare mobilt bredbånd, så det er vanskelig å få lasta opp bilder. Så kommer sterkere tilbake når jeg endelig har fått vanlig nett igjen :)