torsdag 16. juni 2011

Bursdagskort

Her er et bursdagskort jeg laget til mammaen min.

Jeg har brukt et notestempel fra panduro, med old paper, og vintage photo. Kartongen er også fra panduro, samme med klippearket. Swirvlen er fra "say it with pearls"


Innsiden av kortet har notestemplet på sidene, mens mønsterarket i midten er laget av et stempel fra kreativ hobby. Her har jeg brukt victorian velvet og vintage photo. Også stemplet i midten er fra kreativ hobby.


Begge blondene som er bak bildet har jeg heklet selv. Blomstene er for det meste fra kort og godt, bortsett fra den ene i midten, som jeg har laget selv. Jeg bruker kaffefilter som jeg dynker i distress ink for å få riktig "konsistens". Jeg har brukt fargen mustard seeds.


Jeg deltar hos scrappekammerets utfordring: Bruk minst to forskjellige bånd/blonder

onsdag 15. juni 2011

15x15 kort i vintagestil

Jeg var en liten tur innom kreativ hobby i larvik i går, og handlet noen småting. Og med lytt nytt i hus, kom litt av scrappelysta tilbake også. Har ikke hatt så mye motivasjon i det siste...

Kortet som dukket opp i dag, er et vanlig 15x15 kort. Pleier normalt ikke å lage det, men i dag ble det det.


Bakgrunnen er laget med 2 forskjellige stempler. Begge to kjøpte jeg på kreativ hobby i går. Det ene er et rutestempel, som jeg har brukt over hele (Brukt Distress Ink Tattered Rose) mens det andre er et swirlstempel/drodlestempel som jeg har brukt gullembossing på. Gullembossingen er fra panduro. Stempelet "nyt dagen" er også fra kreativ hobby, og gullembosset.


Borden rundt stempelet er også handlet inn i går, på kreativ hobby. Det er en xcut border punch. Måtte klippe til og ordne i kantene, men syns likevel at resultatet ble ok. Kommer nok til å bruke dette mer.Og handle flere border (A)


Blonden ved siden av er også fra det nyinnkjøpte i går. Syns den var litt fin. Litt anderledes enn blondene jeg pleier å bruke.


Motivet er fra et klippeark jeg har kjøpt på panduro. Jeg har brukt Tim Holtz crackle paint Rock candy oppå for å få et litt gammelt uttrykk. Når dette hadde tørket, brukte jeg Distress Ink Vintage Photo over, slik at sprekkene ble brunfarget.

Jeg har brukt 2 blonder/bånd, og deltar derfor hos scrappekammerets utfordring: minst to forskjellige bånd/blonder


mandag 13. juni 2011

Stempelfritt!

Jeg har laget meg en litt større beholder til alle saksene og pennene mine, som til stadighet ligger strødd utover scrappebordet mitt. Den er laget av en boks etter at vi hadde fiskebollemiddag. For å bli kvitt all fiskebollelukta lot jeg den likegjerne få en omgang i oppvaskmaskina.

Jeg har brukt kartong fra panduro, klippearket er også fra panduro. Blomstene er fra panduro og kort og godt. Metallpynten er fra kort og godt og yourATCstore. Blondene er blonderester jeg har hatt liggende, så jeg aner ikke hvor de har sitt opphav fra... Blingen er fra say it with pearls.

Scrappekammeret har en utfordring, hvor man skal bruke 2 forskjellige blonder/bånd, og her har jeg brukt 4 forskjellige.

lørdag 4. juni 2011

Bursdagskort

Ei venninne av meg har bursdag i dag! Gratulerer med dagen!!
I den forbindelse har jeg laget et bokkort, som ble fyllt med twist :)

Og siden jeg har laget bakgrunnen selv, så sender jeg den inn på scrappekammerets utfordring: Lag din egen dekorasjon:)

Kartongen er fra panduro, Tekststemplene er fra kreativ hobby i larvik, mens stempelet på bakgrunnen er fra kort og godt. Bildet er fra et klippeark fra panduro. Jeg har brukt Victorian velvet på bakgrunnstemplene, mens jeg har brukt forrest moss på teksstemplene. Bakgrunnen er etterpå "distresset" med old paper og vintage photo.

Blonden som holder boken sammen tror jeg er fra "restehaugen" som jeg har fått av mammaen til samboern min :)


Bokkortet ble iallefall godt mottatt, og det er jo veldig koselig :)onsdag 1. juni 2011

Kariannes utfordring: Embossing

Et ATC-kort med blomster, til Kariannes utfordring: Embossing hos Papir i hjertet

Kortet er laget med rester av diverse blonder, noen blomster fra kort og godt, en liten sommerfugl og en egenlaget blomst. Blomsten har jeg laget med kaffefilter og Tim Holtz Distress Reink; Victorian Velvet. Blondene er også farget med Tim Holtz; Victorian Velvet og Mustard Seed.

Utfordringen var å bruke embossing i en eller annen form, så jeg har embosset bakgrunnen min. Jeg lager, som jeg har nevnt tidligere, alle bakgrunner og mønsterark selv. Denne gangen har jeg plukket ut to små blomsterstempel fra Kreativ Hobby, embosset dem med klar embossing, og brukt Tim Holtz Victorian Velvet og Scratted Straw.