tirsdag 26. juli 2011

Bestillingskort

Fikk en bestilling på et gutt/herrekort. En herremann som fyller år. Han har en stor lidenskap, og det er motorsykler. Så da måtte jeg jo ut å få tak i noen motorsykkelstempler! Fant også en charm med motorsykkel


Mønsterarket er laget av en kombinasjon med et bakgrunnstempel og 3 forskjellige motorsykkelstempler. Har brukt Tim Holtz sine distress ink, vintage photo, black soot og old paper.
Charmsen på båndet foran kortet vet jeg ikke hvor jeg har funnet, mens charmsen "hand made" inni kortet er fra kort og godt. Borden inne i kortet er laget med en Marta Stewart punch.
Sender også denne til scrappekammeret, som fremdeles har utfordringen "kun et mønsterpapir"

onsdag 20. juli 2011

Bursdagskort nr n+1

Jepp, har kommet litt ut av tellinga av bursdagskort på sommeren. Men her er iallefall det min samboers onkels samboer (tante) fikk. Det er et kort som inneholder min oppskrift på pesto. Sammen med kortet fikk hun en kurv med god parmasan, nydelig olivenolje og hjemmedyrka basilikum.

Jeg sender også dette inn til scrappekammerets utfordring: Kun et mønsterark. Mønsterarket er laget av to stempel, det ene fra kort og godt, det andre husker jeg faktisk ikke. 
Ellers har jeg brukt bling fra "say it with pearls" og "storyteller" 
Kartongen er fra panduro, og bretteteknikken er hentet fra kreativ hobby sine hjemmesider.

lørdag 9. juli 2011

Bursdagskort

Nok en bursdag i familien vår. Og med bursdag, så hører også bursdagskort til.

Kartong fra panduro, blomster fra kort og godt, stempler fra kreativ hobby.
Bakgrunnen er laget av et stempel fra panduro.

Motivet er fra et klippeark fra panduro. Jeg har brukt gesso multimedium for å overføre på akvarellark, slik at det passer bedre inn i kortet. Det har også fått en omgang med distress ink vintage photo for å lage et litt gammelt utseende.
Jeg har kun brukt et type bakgrunnstempel, og siden utfordringen hos scrappekammeret er "kun et mønsterark" må jo det kvalifisere.

søndag 3. juli 2011

Pengetre!

Juni og julimåned er bursdagsmåneder her hos oss... og etterhvert så vrir man hodet ordentlig for å finne på bursdagspresanger. Dette ble resultatet til brodern til samboern min. Han ønsket seg penger/kontanter!

Jeg har brukt kartong fra panduro, og blomster fra kort og godt. Treet har også blitt inket med distress ink for å få litt mer liv.

Gaven ble godt mottatt, men han mente han ikke kunne bruke pengene :P