tirsdag 16. august 2011

ATC steampunk

Jeg fant en ATC-ring på facebook!
Og den første swap'n jeg er med på, så skulle vi bruke favorittfargen vår. Jeg funderte en stund på hva som er favorittfargen min, og kom frem til at jordfarger er favoritten. Derfor har jeg laget et steampunkATC.

Bakgrunnen/mønsterarket har jeg laget selv, av distress ink walnut stain, black soot, pumic stone og vintage photo. Stemplet er fra inkado, et postkortstempel. Klokkene er fra digitale klippeark fra Etsy.com, den svarte lenken er fra jewelry (panduro) mens hånden "handmade" er fra kort og godt.
Med denne er jeg på

onsdag 10. august 2011

Steampunk2

Jeg har prøvd meg en gang til på steampunkstilen. Denne gangen et 15x15 kort.


Bakgrunnen/mønsterarket er laget med distress reink black soot, vintage photo og walnut stain. Jeg har brukt babyvipes, som jeg har dryppet litt reink på, for så å påføre dette på et blankt ark. Etter at jeg hadde påført hele arket farge, sprutet jeg på vann med minimister og tørket av den fargen som ble overflødig. Etterpå har jeg trykket på det nye favorittstemplet mitt, som er et tekststempel. Deretter har jeg påført Distress Crackle Paint Brushed Pewter på kantene, og etter det dratt over Crackle Painten med stempelputen til Black Soot
Klokkene jeg har brukt, er fra et digitalt klippeark som jeg har kjøpt på Etsy.com. Rammen rundt til klokkene er fra kort og godt. Den svarte lenken er fra jewlery fra Panduro, i tillegg til at jeg også har brukt skiver (til skruer og muttere) som har fått et lag cracklepaint blandet med distress reink walnut stain, et lag black soot og matt multimedium. Mennene som jeg har brukt som motiv er klippet ut fra et vintage klippeark kjøpt på panduro.

Jeg er med hos:

lørdag 6. august 2011

Steampunk

Denne gangen har jeg prøvd meg i steampunk-stilen. Papiravisen har en utfordring hvor man skal lage noe i steampunk-stilen. Jeg syns denne stilen er utrolig kul, og gleder meg til å utforske den mer!

Bakgrunnen fikk først et lag med distress ink valnut stain, før jeg stemplet med et tekststempel jeg har. Etterpå har hjørnene også fått en runde med et hjørnestempel, slik at hele har fått en mørk ramme. Stemplet av mona lisa er et del av et stempel fra Tim Holtz. 
Blomstene hadde egentlig en grønnfarge, men disse fikk en ordentlig dusj med valnut stain, slik at de ble brune og mørke i fargen. Etterpå fikk de et lag med gullfarget perfect pearls, før de fikk et lag med multimedium. Sluttresultatet var at blomstene fikk en rustbrun farge.
Jeg har i tillegg brukt charms fra kreativ hobby og kort og godt.

Jeg er med hos:


onsdag 3. august 2011

Til min søte venninne som nettopp har fått ny leilighet

En venninne av meg har nettopp flyttet inn i ny leilighet. Jeg tok meg en tur i går, og hadde med meg et lite kort til henne.


Kortet ble en slags åpen eske, med en bukett roser og blomster inni. Jeg har brukt et bakgrunnstempel, fra panduro (tror jeg) med distress ink tattered rose. Blondekanten er laget med en Martha Stewart punch. Blomstene er fra kort og godt. Stemplet "Gode venner forlenger smilet" er fra kreativ hobby. Charmsen er også fra kort og godt.

Jeg er med hos scrappekammeret "kun et mønsterark" også med denne kreasjonen.