søndag 29. juli 2012

Sovetid

En liten LO som ble til i går ;) blomsten er laget av en dies av Tim Holtz, stempel fra ATCstore og scattered straw distress ink. Jeg brukte restene etter blomstene som sjanlong for å få blomstene øverst i høyre hjørne. Bokstavene er brukt med samme stempel og samme farge, men her har jeg ikke dratt fargen utover etterpå.

fredag 27. juli 2012

Første LO av snuppa

Jeg vet jeg burde vært ute i det nydelige været i dag, men fikk plutselig lyst å scrappe litt. Så da har jeg brukt noen timer i kroken min, mens lille har sovet ;)

Tanken er at denne LOen skal være førstesiden i et album jeg har planer om å lage av henne.

Jeg har kun brukt av ting jeg har hatt liggende, og jeg husker ikke hvir jeg har kjøpt de forskjellige tingene. Mønsterarkene er som tidligere laget av stempler og distress ink.

Jeg har iallefall kost meg skikkelig. Er ikke ofte jeg har laget LOer men denne gangen syns jeg det var morro. Sikkert fordi jeg syns jeg har bilder jeg gjerne vil ha i album nå ;)

mandag 23. juli 2012

Dåpsinvitasjon

Nå er det lenge siden jeg har fått blogget noe her. For 2 1/2 måned siden ble jeg mamma for første gang, og under svangerskapet hadde jeg ikke overskudd til å scrappe så mye.

Men nå har jeg laget både takkekort etter fødsel og dåpsinvitasjoner. Takkekortene skal jeg legge ut om et par dager.

Bildene jeg legger ut i dag er av dåpsinvitasjonene. Mønsterarket har jeg laget av et stempel jeg ikke lenger husker hvor jeg har kjøpt, men jeg har brukt distress ink tatterd rose på stemplet og svertet kantene med gathered twigs. 'invitasjon' er fra kort og godt, det samme er den lille swirlen under bildet. Borden rundt kortet har jeg laget med vagabonden. Jeg elsker virkelig den maskinen!!