fredag 30. januar 2015

Sommerfugl

Det ble en spontantur til Bikuben i dag, og da havnet det både en sommerfugldies fra Doily Dies og et par glimmermist fra tattered angel. Så da måtte jeg jo prøve dette i kveld!

Og her er resultatet!


Panelet er laget med 3 farger glimmermist; fall breeze, forest Green og blitzen. 
Oppå dette har jeg brukt et sommerfuglstemel med distress iced spruce og et tekststempel med distress dusty concord. 
Sommerfugldiesen har fått et lag med glimmermist, blitzen. Itillegg har jeg distresset kantene. Alle kantene har fått et lag med gathered twigs.
Mønsterarket er laget med distress stain milled lavendel og det samme sommerfuglstemelet som panelet. Itillegg har jeg hatt på litt osteklut.

Kortet er et lite kort i formatet 10 x 7 cm. 

Forside og bakside


Inni kortet er det veldig enkelt, slik at jeg kan skrive en liten hilsen når det blir behov for det.
onsdag 28. januar 2015

Et kort

Ble et lite kort i kveld. Dro frem en Martha stweart-punch og lekte meg. 
Kortet er i formatet 4 3/4" x 4 3/4"

Jeg har brukt distress stain vintage photo på alle kanter. Panelet bak er stanset ut med MS punchen, og fått et lag med distress ink iced spruce. Oppå der er en osteklut som har fått fargen tattered rose. Det lille panelet har fått et lag med distress ink tattered rose. Tekststempelet har jeg fra kort og godt. Ellers har jeg pyntet med litt perler, noe restebånd  og en rose. 

Inni kortet har jeg ikke pyntet annet enn paneler som er stanset ut med Martha Stewart

mandag 12. januar 2015

Tag


Jeg har brukt en tag, og kledd den med mønsterark fra panduro. Den har fått litt distress ink "valnut stain" i kantene. Jeg har laget paneler av hvit bazzil, som har fått et lag med distress stain "milled lavendel", raspet i kantene og et lag med distress ink i kanten.
Oppå dette har jeg brukt en osteklut, et bilde av min yngste datter, en blondebit fra restekassa, noen blomster og noen perler som opprinnelig er fra en blonde kjøpt på Nille.lørdag 10. januar 2015

3 albumsider

Denne gangen av fotografbildene til meg og Marius da jeg gikk gravid med Siri Marie 


Tags

Har laget to tags ;) 

Begge er laget med distress i forskjellige formater. Fått alle distress markers og noen distress stain. Utrolig gøy å leke seg med! 

Eneste på tag1 som ikke er tim holtz produkt ersommerfuglene og charms

På tag2 er stempelet som er fargelagt med distress markers et stempel fra ladybug and friends. Bakgrunnstempelet husker jeg ikke hvor jeg har kjøptsøndag 4. januar 2015

Albumsider

Holder på med 2 album for tiden. Ett med generelle bilder av Sarah og ett med fotografbilder. Her er 2 albumsider til hvert album. 
Fått sansen for å lage 2 og 2 albumsider :)