tirsdag 22. september 2015

Enkle gratulasjonskort

... fordi jeg av og til trenger et kort...
Skulle i et 60-årslag i helgen som var, og hadde ikke tid til å lage et kort. Ikke har jeg pleid å ha noe liggende heller. Så nå fant jeg ut at det var på tide å lage opp noen helt enkle kort. Så da har det blitt 2 serier ;)


tirsdag 15. september 2015

Bryllup!

Nå er det på tide at jeg legger ut serien jeg laget til bryllupet vårt. Fargene våre var blå og orange.Noe som kanskje ikke er så vanlig, men vi ble knallfornøyde.
Invitasjonen vår. Jeg har brukt Tim Holtz sin Distress Ink Faded Jeans til stemplene, og Distress Stain Rusty Hinge på kantene. Tekststemplene er fra kort og godt (Bakgrunnstempelet er det så lenge siden jeg kjøpte at det husker jeg ikke lengre)

En minneboks, som ble brukt til å legge polaroidbilder og kort i under bryllupet. Her har jeg endelig fått tak i egen stempelmakemaskin, så stemplene er mine egne ;)


Jeg har kledd innsiden av boksen, og sidene i boken med stoffene som også er brukt i kleenexetuiene

Svigermor er utrolig dyktig til å sy, så hun sydde kleenexetuier til alle gjestene. Det blå stoffet som er inne i minneboksen, er på innsiden av kleenexetuiene

Siden vi hadde både norske og engelsktalende i bryllupet vårt, laget jeg små lapper med både "gledestårer" og "tears of joy"

Alle gjestene fikk hver sin goodiebag, og jeg hadde selvsagt laget en innholdsfortegnelse til disse. Både på norsk og engelsk (Norsk på ene siden, engelsk på andre)


Vielsesprogrammet vårt ble i samme stil, laget av en god venninne som er grafisk designer. Vi scannet inn bakgrunnen jeg hadde brukt på invitasjonen og minneboksen


Fargene gikk igjen på restauranten, med orange servietter og blå roseblader


Og selvsagt i buketten :)