søndag 29. mai 2011

Skuffkort

Et lite skuffkort, til en fantastisk søster!
Jeg har laget mitt eget mønsterark, med kombinasjon av flere stempler, blomsterbukett av blomster fra kort og godt, charms fra kort og godt og brads fra panduro. Kartong fra panduro. Håndtaket er fra Tim Holtz. Stemplet "Nyt Dagen" er fra kreativ hobby.

Jeg deltar hos sukkersøtt utfordring #126: Vis oss din stil, kort og godt sin maiutfordring: Sommerfugler og Scrappekammerets utfordring: Lag din egen dekorasjon


fredag 27. mai 2011

Vintage-eske

Jeg har laget en eske/boks i vintage-stil. 


Mønsterarket er hjemmelaget, med to forskjellige stempler. Mønsterarket er også rufset og distresset. Blonden bak bildet er også hjemmeheklet.

Blingen er fra "say it in pearls", Blomstene fra Kort og godt, charmsen tror jeg er kjøpt i en butikk i barcelona, mens blonden rundt boksen har jeg fått.Dette er ganske godt opp til min stil, og hva jeg liker. Jeg bruker alltid hjemmelagde mønsterark, og jeg elsker blonder og vintagestilen!

onsdag 25. mai 2011

Tag til mamma :)

Jeg har laget en tag, som skal gis til mammaen min :)

Med denne er jeg med på utfordring hos Papirdukkene # 4: Skisse
Samtidig så leverer jeg den også hos Scrappekammerets utfordring # 31: Lag din egen dekorasjon.
Her er skissen jeg skulle bruke:
I tillegg til skissen, skulle det være med noe blått. 


Bakgrunnen på tag'en har jeg laget med noen nydelige stempler fra Kort og godt.  Jeg har brukt Distress Old Paper og Tattered Rose (Stemplet med Old Paper, og brukt Tattered Rose oppå)
Fuglecharmsen og "Made with love" er fra Kort og godt, mens de to andre hjertene og buddaen er jeg ikke sikker på (Tror de er kjøpt i en butikk i Barcelona for et par år siden)
Båndet nederst er endel av et sammensatt bånd fra nille, mens båndet i toppen av tagsen er fra Panduro.
Blomstene er fra Petaloo og kort og godt.


tirsdag 24. mai 2011

Sukkersøtt utfordring # 125: Bølgepapp og tall

Jeg og min kjære samboer hadde 2 års dag i går :) Det har vært 2 fantastiske år, og jeg ville gi han et lite kort.
Med dette kortet deltar jeg også i sukkersøtt sin utfordring # 125: Bølgepapp og tall

Jeg har brukt kartong fra panduro og et utrolig søtt stempel fra Stampavie.
Jeg har malt stempelet med distress ink.
I tillegg har jeg også prøvd meg på å sy med nål og tråd på kortet. Er egentlig litt fornøyd med akkurat det, og det blir nok ikke siste gang!

Jeg velger å kun vise forsiden, siden innsiden er litt mer personlig.

søndag 22. mai 2011

Scrappekammerets utfordring #31: Lag din egen dekorasjon Bidrag 2

Jeg har laget en ny piknikk-kurv, denne gangen til min storesøster, som har bursdag om ikke så altfor lenge.
Den er fylt med melkesjokolade, firkløver og kvikk lunch. Har hørt rykter om at det er noe en eksilnordmann lengter mest etter.

Siden denne passer fint inn i scrappekammerets utfordring; Lag din egen dekorasjon så leverer jeg den der også. Jeg har laget mønsterpapiret selv, av stempel fra panduro, og Distress ink Tatterd rose og scatterd  straw.

Blonden har jeg fått, så jeg vet ikke hvor den er ifra, men jeg tror den er kjøpt på panduro. Sommerfuglene husker jeg ikke hvor jeg har funnet hen.


fredag 20. mai 2011

Scrappekammerets utfordring #31: Lag din egen dekorasjon

Scrappekammeret har ny utfordring, Lag din egen dekorasjon

Jeg har laget en blomsterpotte til blomstene mine fra kort og godt. Blomsterpotten har jeg funnet i origamiboken jeg fikk av samboern min i gave. Jeg har laget mønsterpapiret selv, med bakgrunnstempel fra panduro og distress ink. Jeg har også laget den øverste blomsten selv. Den er laget av kaffefilter og distress ink.


Blomstene er løse i blomsterpotten, slik at jeg kan la den stå på arbeidspulten min, og jeg kan bruke av dem etter hvert som jeg trenger.

torsdag 19. mai 2011

Kakestykke

Jeg har laget et kakestykke i papir, og dekorert det.
Med denne er jeg med i utfordringen hos sukkersøtt: Piknikk,  hos Kort o Mania utfordring nr 40 - helt uten stempeltrykk og Kort og godt, hvor utfordringen er å ha med en sommerfugl.

Jeg har funnet malen på kakestykket hos papirgleder

Jeg har brukt kartong fra Panduro, Mønsterarkene er laget med distress ink; tatterd rose og victorian velvet. Båndet rundt kaken er faktisk fra nille, mens pynten er fra panduro, og blomstene er fra kort og godt. Sommerfuglen har jeg fått, så den vet jeg ikke hvor har sitt opphav.onsdag 18. mai 2011

Sukkersøtt utfordring #124: Piknikk

Jeg har laget en piknikk-kurv til sukkersøtt sin utfordring #124: Piknikk
Malen til piknikk-kurven har jeg hentet fra Randi's blogg

Jeg har brukt kartong og bakgrunnstempel fra panduro, Distress Forest Moss på kantene, og Old paper på mønsterpapiret mitt.
Blomstene er fra Petaloo (kjøpt på bikuben) og kort og godt.
Metallpynten er fra yourATCstore og kort og godt.
søndag 15. mai 2011

Jeg vant!!

Jeg vant en utfordring hos Scrappehuset!! Utfordringen var å scrappe ordet nytelse, og jeg laget en bok som skulle fylles med sjokolade Så nå går jeg å gleder meg til jeg får premien i posten :D

tirsdag 10. mai 2011

Nytt bokkort

Jeg har laget et nytt bokkort. Denne gangen til en tante som har brukket beinet sitt. Den skal fylles med sjokolade, før jeg og lillesøsteren min skal besøke henne i dag.mandag 9. mai 2011

Til pappaen min

Jeg har laget en LO til pappaen min. Han fyller 65 år nå ganske snart.
Jeg deltar i Scrappekammerets utfordring: Lag noe til en gutt. Man skal lage noe til en gutt, og ikke bruke blomster.
Jeg har brukt Bazzil fra Panduro, og gesso på kantene. Mønsterarket bak er laget med stempel fra yourATCstore.com og Tim Holtz sin Distress Ink Forest Moss. Jeg har også sprayet på med Forest Moss. I tillegg har jeg brukt en charms fra Kort og godt (made with love)

søndag 8. mai 2011

Tag-serie med Feer

Ble litt inspirert av ATC-serien min, så jeg følger opp med en Tag-serie, laget med samme grunnlag som ATC-serien.
Jeg har i tillegg brukt bazzil fra Panduro, som jeg har brukt bølgepapp-pressa på, samt pynt fra kort og godt.

Jeg har også fått lasta ned PhotoScape, så  nå får jeg bildene i i litt mer håndterlig størrelse, og jeg får beskjært dem :)

fredag 6. mai 2011

Liten serie ATC

Fikk litt lyst til å lage en ny serie med ATC i dag. De er ganske enkle, uten blonder, blomster, bling eller annet stæsj...
Jeg har brukt det nye bakgrunnstemplet fra yourATCstore og Tim Holtz distress old paper (på bakgrunnstemplet), Forest moss på trestemplet (som også er Tim Holtz) og kanten bak, og black soot på fe-steplene fra Panduro Hobbytirsdag 3. mai 2011

Scrappehusets utfordring: Scrapp sangen

Scrappehuset har en utfordring: Scrapp Sangen
Sangen er fra Kaptein Sabeltann, og vi skulle finne en tittel til en LO eller et kort utfra sangen.
Jeg brukte setningen "Vi har seilt med sola fra øst til vest" og scrappet et bilde av Christian Radich.

Jeg har brukt Bazzil fra Panduro, og Distress Faded Jeans på blonden og rundt på kanten. Jeg har også sprayet med en mist jeg har laget selv, med Distress Old Paper og Tattered Rose, samt perfect pearls.Tag med sommerfugl

Kort og godt har en utfordring, hvor de ønsker å se en sommerfugl.Jeg har laget en enkel liten Tag. Jeg har først sprayet tagen med en mist jeg har laget selv, med Tim Holtz Distress Ink Old Paper og Tatterd Rose, samt perfect pearls (gull). I tillegg har jeg sprayet litt med Aged Mahogany. Oppå dette har jeg brukt et bakgrunnstempel fra www.yourATCstore.com med Tim Holtz Distress Ink Old Paper. I tillegg har jeg brukt et stempel fra Tim Holtz (det svarte treet i bakgrunnen)
Sommerfuglen jeg har brukt, har jeg kjøpt på bikuben, men husker dessverre ikke produsent. Perlene er noe jeg fant etter en grundig opprydning, så de veit jeg ikke hor kommer fra. Resten er fra Kort og Godt.

Jeg er med på kort og godt sin maiufordring med denne.