søndag 6. februar 2011

Svigers 50 år

Svigerfar fyller 50 år, og da må man jo gi en presang. Presangen i seg selv, er salt og pepperkvern fra Peugot. Men presangen må jo ha et kort, og en innpakning!
I sin tid hadde svigerfar og vennegjengen hans Volvo Amazon! Og temaet for kort og innpakning ble jo selvfølgelig dette!
Innlegget er opprinnelig skrevet 16. oktober 2010



Jeg laget et kort og en eske. Jeg har brukt lys og mørk blå bazzilark fra panduro. Pakkene på 5 og 5 ark, til 29 kroner på panduro er litt anderledes enn de dyre arkene, disse er litt mykere, men samtidig er de sterke nok.
Bildene er hentet fra internett, og redigert i paint.NET. De er også skyggelagt med distress ink faded jeans.


Gratulerer og 50 år er stemplet og embosset med svart. Til flippen som holder sammen kortet er det brukt magnet. Denne magneten er skjult av ark,slik at den ikke syns. Magneten blir ikke like sterk da, men til et kort som dette, funker det fint.


Dette bildet er satt sammen av flere bilder, og redigert i paint.NET slik at det ser tegnet ut. Hilsenen inni er skrevet for hånd.




Baksiden. Jeg har selvfølgelig fått med en bil på baksida også.


Presangen måtte selvfølgelig ha en innpakning. Planen var å lage en gavepose i samme tema, men 12" x 12" ark ble akkurat litt for små. Derfor måtte det litt kreativitet til, og jeg endte til slutt opp med en eske.


Også her går bilen igjen. Både på lokket, og i bunnen av eska. Bunnen av eska er også forsterket med tykk papp, slik at den er kraftig nok til å kunne frakte selve presangen, som har litt tyngde.
Så nå gjenstår bare at svigerfar får presangen i kveld! Gratulerer med 50 år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar